Workshops & Meditaties

Hieronder vind je mijn workshop aanbod.

Workshop ‘Kennismaking met de Levensbronnen’

levensbronnen kennismakingDeze workshop laat je in 1½ dag kennismaken met de 7 Levensbronnen. Hierbij bied ik oefeningen aan waardoor je inzicht krijgt in elke specifieke Levensbron. Je krijgt een indruk over de Levensbronnen en hoe deze bij jou in balans zijn.
Na afloop krijg je een evaluatieformulier mee, dat ik je vraag binnen twee weken terug te sturen. Er wordt een telefonische afspraak gemaakt of we plannen een Skypegesprek van 30 minuten in voor een evaluatie.
Het evaluatiemoment wordt gebruikt om te bespreken of de workshop je wat heeft opgeleverd en voor nu voldoende is. Je kan eventueel ook besluiten om aansluitend de workshop ‘Bepalen van je Essentiële Levensbron’ te volgen. Zie verder op deze pagina voor een korte uitleg over de Levensbronnen.

Workshop ´En dan nu de praktijk´

WorkshopsBen je (bijna) klaar met een healingopleiding en wil je een eigen praktijk starten? Wil je eerst nog wat extra praktijkervaring op doen? Dan is deze workshop interessant voor jou.
Er zijn vele vaardigheden die je moet kunnen verrichten als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. En dat vraagt oefening en focus. Ik begeleid en ondersteun je in dit proces om een goed natuurgeneeskundig energetisch therapeut te worden.

In vier blokken van 2½ uur komen de volgende facetten aan bod:

  • Oefenen van vaardigheden op gebied van het voeren van een intakegesprek met de cliënt;
  • Helder krijgen wat de hulpvraag is van de cliënt;
  • Een healingbehandeling geven aan de cliënt;
  • Praktische kennis uitwisselen met je mede collega’s;
  • Ruimte voor zelfreflectie binnen de groep.

Locatie: Zoetermeer
Data: De workshop start bij minimaal 6 deelnemers. De data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

Voor wie: Je hebt een opleiding afgerond als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Je hebt medische basiskennis gehaald en/of in je bent bezig met de laatste participerende stage. Je zorgt zelf, voor een cliënt die tijdens de workshop (in het tweede blok) van een collega (deelnemer) een healing krijgt.

Meditaties

Zondagochtend inloopmeditatie

meditatie inloopOp de eerste zondag van de maand is er een inloopmeditatie in Zoetermeer. Deze ochtenden staan open voor iedereen die een moment van bezinning en rust op zondagochtend prettig vinden. Na een inloop met koffie en thee starten we de meditatie. Er is na de meditatie gelegenheid voor het delen van ervaringen.
Deelname is alleen mogelijk na aanmelding uiterlijk de vrijdag ervoor via de link in de agenda.

Stadsverlichting meditaties

Meditatie stadsverlichtingElke tweede zondag van de maand om 20.00 uur ben je welkom voor een kosteloze stiltemeditatie in Zoetermeer.Tijdens deze huiskamerbijeenkomsten, waarvoor wij ook onze huiskamer open stellen, komen mensen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de stiltemeditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen. Aanmelden kan via www.stadsverlichting.nu.

Wat zijn de Levenbronnen®

De Levensbronnen geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben. In totaal zijn er 7 Levensbronnen. De Levensbronnen zijn ontstaan door universele wijsheid te verbinden met de psychologie van Carl Jung. Van de 7 Levensbronnen is er één die jouw essentiële onzichtbare oer- en levenskracht vertegenwoordigt. Dit is jouw essentiële Levensbron.
Als je vanuit de kracht van jouw essentiële Levensbron leeft of leert leven, gaat dat wat je doet moeiteloos. Je verliest je het besef van “tijd” en ervaart stilte in je hoofd.

De Levensbronnen® is een geregistreerd handelsmerk van Yvette Visser en Susanne Danielson en is zowel geprint als digitaal auteursrechtelijk beschermd. Niets mag in welke vorm dan ook gereproduceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yvette Visser en Susanne Danielson.