Persoonlijke coaching

Als persoonlijke coach vind ik het belangrijk dat mijn praktijk voor iedereen toegankelijk is. Ik heb een nuchtere en praktische aanpak, de toepasbaarheid in het dagelijks leven staat voorop. Ik ga uit van een holistische visie op het leven en de wereld. Alles hangt met alles samen. Hierbij vind ik het belangrijk om te werken vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid, van hart tot hart, met aandacht, respect en zonder oordeel. Mijn coaching is gebaseerd op de Levensbronnen®.

Intake

Persoonlijke coachingHet eerste gesprek in het traject is een intakegesprek. Hier is ruimte om je hulpvraag, je doelen en verwachtingen helder te krijgen. De persoonlijke coaching is volledig afgestemd op je hulpvraag en gericht op het doel dat jij wilt bereiken. Mijn begeleiding is altijd maatwerk. Ik luister naar jouw verhaal en daag je ook uit, confronteer je en zet je aan het denken. Je leert jezelf in de coaching beter kennen. Je komt dichter bij je kern. Je krachten en sterke kanten leer je breder in te zetten en zetten aan tot verandering.

Stap voor stap

Belangrijk is dat jij zelf energie steekt in het bereiken van jouw doelen. Ik begeleid je hierin maar je zal ook je eigen stapjes alleen moeten lopen. Met vallen en opstaan heb ik zelf ervaren dat je je levenslessen niet voor niets krijgt. En hoe deze lessen je kunnen leren hoe je jouw uitdagingen aan kan gaan. Mijn advies is: omarm dit en ga ervoor!
Ben je bereid dit te doen? Dan ben ik overtuigd dat je stap voor stap je doelen gaat bereiken. Het hervinden van je balans en je eigen kracht: je ontwikkelen door ‘ont-wikkelen’.

Nazorg

Na een coachingstraject vindt er na zes weken een nazorggesprek plaats. Het heeft mijn voorkeur dit via Skype te doen. Uiteraard kunnen we ook een telefonische afspraak inplannen.

Het spreekt voor zich dat onze gesprekken vertrouwelijk zijn en altijd tussen ons blijft.